Kennis maken met Aquasporten?

Vraag een gratis proefles aan!

Kennis maken met onze Aquasporten?

Maak nu gratis kennis met Aquajoggen!

Wil jij gezond zijn en lekker in je vel zitten? Werken aan een strak lichaam, betere conditie of meer spierkracht? Maak dan eens kennis met Aquajoggen. Door te sporten in het water verbrandt jouw lichaam 40% meer calorieën vergeleken met het uitvoeren van dezelfde bewegingen op het droge. Dit komt door de weerstand van het water en het op temperatuur houden van het lichaam. 

Weet je niet welke groepsles bij jou past? Probeer dan gratis een groepsles naar keuze uit! Je kunt een proefles aanvragen voor aan de volgende activiteiten:

  • Aquajoggen
  • Aquavaria
  • Bootcamp

Aquajoggen vindt plaats in het diepe bad. Je traint alle spieren zonder de gewrichten te belasten. De kans op blessures is dan ook minimaal. Topsporters gebruiken AquaJoggen vaak om te revalideren. Zonder de gewrichten en pezen te belasten kunnen ze namelijk voluit trainen en zo hun conditie en spieren op peil houden. Aquajoggen gebeurt op opzwepende muziek en met leuke verzwarende materialen.

​Aquavaria is een zeer gevarieerde les waar alles mogelijk is. De buik, billen, benen, rug, conditie, kracht, lenigheid en snelheid komen allen aan bod. Van waterpolo oefeningen tot wedstrijdzwemmen en van aquajoggen tot bootcamp oefeningen, de mogelijkheden zijn zeer divers. Ook kantoefeningen voor de buik komen regelmatig voor. 

Bootcamp wordt gegeven in het ondiepe bad. Het is een pittige training met afwisselende oefeningen. Oefeningen als looptrainingen, bokstraining, versnelde aquarobics-oefeningen en afwisselende oefeningen voor benen, armen en buik komen allen voorbij. Bootcamp is een uitdagende les waarbij we jou stimuleren om alles uit jezelf te halen.

Maak gebruik van onze gratis proefles!  

Vul jouw gegevens hieronder in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

De gegevens die je hebt opgegeven zijn bij ons veilig. Wij hechten eraan je duidelijkheid te geven over de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan. In deze Privacy Policy informeren wij je hierover.


"Goed zwembad, erg schone kleedkamers en personeel Is zeer vriendelijk!" 

"Het oudste zwembad van Rotterdam in een nieuw jasje, het is een mooie plek om te zwemmen."  

"Vriendelijke mensen en vakkundig met zwemles."  

Vragen? Bel vrijblijvend naar: 010-413 6444!

of mail naar: info.oostelijk @sportfondsen.nl